Kontakta oss

Sten-Erik Thieme AB
Sydingösby 103
747 91 Alunda
Telefon: 0702-64 59 89
E-post: Klicka här för att mejla Setab!

Det här är Setab

SETAB med sina 20 år i branschen startades 2004 av Sten-Erik Thieme med en önskan att bygga långsiktiga och affärsmässiga kundrelationer där visionen var att erbjuda de allra bästa utbildningarna, högkvalitativa verktyg och de senaste infästningarna.

Utbildningar

Setab är en av Sveriges absolut bästa ställnings- och skyliftutbildare som dessutom kan ta hand om din truckutbildning på bästa sätt. Vi har alltid en kurs på gång men kan om det passar dig bättre förlägga den direkt till din arbetsplats. Våra vanligaste kursorter är Uppsala, Stockholm, Enköping, Norrtälje och Västerås men vi jobbar över hela Sverige.

Vi kan allt inom ställningsutbildning, skyliftutbildning och utbildningar för dig som behöver Truckkort A, Truckkort B eller Truckkort C. Intyg och förarbevis får du direkt efter godkänd och avslutad kurs. Vi kan dessutom lägga in alla utbildningar som ni går hos oss på ID06 utan omvägar.

Verktyg

Setab är en pålitlig totalleverantör till bygg-, installations-, montage-, underhåll- och serviceföretag. Vi vet att du inte har tid att vänta i flera veckor på dina verktyg. Genom vårt rullande lager eller snabbeställning direkt hos leverantören garanterar vi blixtsnabba leveranser. Men bäst av allt är att du har verktygen när du behöver dom.

Läs mer om våra verktygslösningar på sidan
Verktyg och infästning